Onze dienstverlening gaat verder dan je denkt! Ontdek de diensten die wij bieden.

Onze diensten

Financium is serviceprovider op het gebied van consumptief en zakelijk krediet. Dagelijks bereiden wij met onze kennis en ervaring de meest passende kredietvoorstellen voor. Wij maken onderdeel uit van Heinenoord Groep en zijn familie van Geldshop, de grootste bemiddelaar in consumptieve kredieten van Nederland. We delen de kennis van de markt met elkaar, maar onze portefeuilles zijn strikt gescheiden.

 

Kredietportefeuille opbouwen

Met een aanstelling bij Financium krijg jij toegang tot ons platform: de Kredietmodule. Hiermee ben jij in staat om voor jouw klant offertes te maken voor particuliere en zakelijke kredieten. Daarnaast krijg je de beschikking over tools om in de oriëntatiefase berekeningen te kunnen maken. Uiteraard staan onze kredietspecialisten voor je klaar voor vraag en antwoord en om te sparren over een dossier. De administratieve afhandeling van de lening wordt door ons verzorgd. Zo kun jij je richten op het contact met jouw klant.

Wil je meer weten? Lees dan meer over:

Niet geheel onbelangrijk. Een aanstelling zonder aanvullende kosten voor jou (gratis dus). Over de leningen die jij afsluit via ons, ontvang jij elke maand provisie.

 

Leadvergoeding

Wil jij jouw klanten niet adviseren op het gebied van consumptieve leningen? Of heb je daar de vergunning niet voor? Maar wil jouw klant geen ‘nee’ verkopen? Ook dan hebben wij een oplossing voor je. Door slechts enkele gegevens van jouw klant naar ons door te zetten, zijn wij hem of haar van dienst. Wij zorgen dat er contact wordt opgenomen en dat er een offerte voor een financiering beschikbaar komt. Wanneer dit leidt tot een bemiddelde financiering, ontvang jij een eenmalige leadvergoeding.

 

Verkoop portefeuille of bedrijf

Heb je een assurantie- of kredietportefeuille opgebouwd en ben je aan het overwegen om deze te verkopen en wil je weten wat deze waard is? Of denk je er over om zelfs je hele kantoor te verkopen? Wij organiseren graag een intakegesprek met ons investment team. Financium is het dochterbedrijf van Qmulus en in de afgelopen jaren heeft Qmulus reeds vele succesvolle overnames gedaan binnen de markt van verzekeringen en consumptieve kredieten.

 

Meer weten?

Heb je interesse of vragen dan kun je telefonisch contact opnemen met ons op: 088 – 828 22 88. Al overtuigd? Vul dan het aanstellingsformulier in.

Aanstellingsformulier

 

 

Meer weten over deze succesvolle aanpak?

Heb je interesse of vragen dan kun je telefonisch contact opnemen met ons op: 088 – 828 22 88. Al overtuigd? Vul dan het aanstellingsformulier in.

Aanstellingsformulier

Of stuur ons een e-mail via:
[email protected]

Voordelen voor jou als tussenpersoon

Meerdere kredietverstrekkers
Wij werken samen met meerdere kredietverstrekkers, meer mogelijkheden voor jouw klant.

Klant- en portefeuille recht
De via jou tot stand gekomen contracten, daar is klant- en provisierecht op van toepassing.

1 systeem
Kredietmodule.nl is jouw beveiligde omgeving waarin jij je zakelijke en particuliere aanvragen kunt indienen. Met 1 aanvraagformulier heb je toegang tot alle samenwerkende kredietverstrekkers. Zowel de status als de mogelijkheden voor consumptief krediet is in een oogopslag te zie zien. Dit geldt ook voor de status van geüploade stukken. Wij hebben ook mogelijkheden voor een HDN koppeling.

Geen productie- en saldo-eisen.
Wij stellen geen eisen aan het aantal contracten dat je via Financium produceert. Zo kun je uitsluitend gebruik maken van onze diensten wanneer de leenbehoefte bij jouw klant speelt.