Onze dienstverlening gaat verder dan je denkt! Ontdek de diensten die wij bieden.

Onze diensten

Financium is serviceprovider op het gebied van consumptief en zakelijk krediet. Dagelijks bereiden wij met onze kennis en ervaring de meest passende voorstellen voor. Wij maken onderdeel uit van het investeringsbedrijf Qmulus en zijn het B2B-zusje van Geldshop, de grootste bemiddelaar in consumptieve kredieten van Nederland. We delen de kennis van de markt met elkaar, maar onze portefeuilles zijn strikt gescheiden.

 1. Kredietportefeuille opbouwen
  Voor intermediairs een welkome aanvulling op de huidige diensten.  Door ook consumptief krediet aan te bieden, vergroot je het aanbod voor je klant en daarmee je productdichtheid. Als aangesloten kantoor behoud je je klant en portefeuille recht en word je op basis van doorloopprovisie beloond. Door met Financium samen te werken, bouw je een klantenportefeuille en continuïteit op. Een tevreden klant en een tevreden adviseur. Voor alle partijen een win-win!Als adviseur krijg je toegang tot de Kredietmodule. Dit is je eigen omgeving waarin je op een snelle manier een oversluitvoordeel berekening kunt maken of het Verantwoord Krediet Maximum kunt berekenen. Je hebt dan direct een indicatie qua maandtermijn, rente en totale kosten. Als dit aanleiding voldoende geeft, dan kun je op een eenvoudige wijze een aanvraag indienen. Binnen een uur kun je de beschikbare offertes downloaden. De getekende offerte en de benodigde stukken zijn net zo eenvoudig te uploaden.Wil je een specifieke situatie voorleggen of ben je op zoek naar een oplossing? Onze kredietspecialist helpt je graag verder. Deze zowel telefonisch als per chat bereikbaar.
 2. Leads
  Op klantniveau kun je als intermediair bepalen of je een kredietaanvraag zelf oppakt of de werkzaamheden uitbesteedt aan een kredietspecialist. Wanneer je omwille van tijd of om andere redenen de klant niet kan helpen, dan zet je deze door naar Geldshop en binnen 10 minuten wordt de klant gebeld en wordt de aanvraag doorgenomen. Geldshop is zusterbedrijf en marktleider op het gebied van consumptief krediet. Van Geldshop ontvang je een persoonlijke link naar het online leadformulier. Je klant wordt warm ontvangen en binnen een uur zijn de mogelijkheden bekend. Na realisatie van het krediet zal Geldshop de eenmalige aanbrengfee naar je overmaken.Ook intermediairs zonder consumptief krediet vergunning kunnen op basis hiervan werken. Op deze manier breid je je dienstenpakket uit waardoor je je klant verder kan helpen en genereer je extra omzet.
 3. Verkoop portefeuille
  Heb je een assurantie of kredietportefeuille opgebouwd en ben je aan het overwegen om deze te verkopen en wil je weten wat deze waard is? Wij organiseren graag een intakegesprek met onze investment team. Financium is het dochterbedrijf van Qmulus en in de afgelopen jaren heeft Qmulus vele succesvolle overnames gedaan. Je klant wordt centraal gesteld en komt in een warm bad terecht. Zowel in de aanloopfase als gedurende het traject helpen en begeleiden we je hierin.
 4. Bedrijf verkopen
  Ook koopt en begeleidt Qmulus bedrijven om vervolgens continue een groei te realiseren. Voorbeelden hiervan zijn de huidige zusterbedrijven Geldshop, Kamernet en Heinenoord. Ook hierin begeleidt Qmulus je bij de voorbereiding, de transactie en afronding. Zou je hier meer over willen weten, dan neem contact op met je accountmanager en we organiseren een afspraak met onze investment team.

Meer weten over deze succesvolle aanpak?

Heb je interesse of vragen dan kun je telefonisch contact opnemen met ons op: 088 – 828 22 88 of laat je gegevens achter en wij bellen jou.

Bel mij

Of stuur ons een e-mail via:
[email protected]

Voordelen voor jou als tussenpersoon

Meerdere kredietverstrekkers
Wij werken samen met meerdere kredietverstrekkers, meer mogelijkheden voor jouw klant.

Klant- en portefeuille recht
De via jou tot stand gekomen contracten, daar is klant- en provisierecht op van toepassing.

1 systeem
Kredietmodule.nl is jouw beveiligde omgeving waarin jij je zakelijke en particuliere aanvragen kunt indienen. Met 1 aanvraagformulier heb je toegang tot alle samenwerkende kredietverstrekkers. Zowel de status als de mogelijkheden voor consumptief krediet is in een oogopslag te zie zien. Dit geldt ook voor de status van geüploade stukken. Wij hebben ook mogelijkheden voor een HDN koppeling.

Geen productie- en saldo-eisen.
Wij stellen geen eisen aan het aantal contracten dat je via Financium produceert. Zo kun je uitsluitend gebruik maken van onze diensten wanneer de leenbehoefte bij jouw klant speelt.