In 3 eenvoudige stappen een verantwoorde lening voor jouw klant.

Hoe werkt het?

Financium maakt kredietadvisering aanzienlijk leuker en makkelijker. In drie eenvoudige stappen kom je tot een verantwoord consumptief krediet voor jouw klant.

  1. Inventariseer
    Jij inventariseert de leenbehoefte en verzamelt de benodigde gegevens van jouw klant. Via je persoonlijke en beveiligde Kredietmodule dien je de aanvraag in en geef je Financium de opdracht om de offertes bij diverse aanbieders op te halen.
  2. Delegeer
    Daarna gaan wij voor je aan de slag zodat je een goed kredietadvies kunt samenstellen voor jouw klant. Onze kredietspecialisten leggen (en onderhouden) contact met de kredietverstrekkers, verzorgen de aanvraag, doen de contractopmaak en handelen tot slot het goedkeurde krediet, administratief af. Dankzij onze efficiënte (online) systemen, kunnen wij dit snel en effectief uitvoeren. En dat bespaar jou een heleboel tijd! Via de Kredietmodule volg je alle vorderingen op de voet.
  3. Adviseer
    Wij informeren je persoonlijk en professioneel over onze bevindingen. Met deze input en de offertes adviseer jij je klant over een verantwoorde lening met de mogelijkheden, voorwaarden en maandlasten die bij hem passen. En dat zorgt voor tevreden klanten! De getekende offerte en de daarbij behorende documenten, zijn eenvoudig in de Kredietmodule te uploaden. Beoordeling van de stukken is ook digitaal te volgen.

Meer weten over deze succesvolle aanpak?

Heb je interesse of vragen dan kun je telefonisch contact opnemen met ons op: 088 – 828 22 88. Al overtuig en wil je een aanstelling aanvragen? Vul dan het aanstellingsformulier in.

Aanstellingsformulier

Of stuur ons een e-mail via:
[email protected]

Voordelen voor u als tussenpersoon

Meerdere kredietverstrekkers
Wij werken samen met meerdere kredietverstrekkers, meer mogelijkheden voor uw klant.

Klant- en portefeuille recht
De via u tot stand gekomen contracten, daar is klant- en provisierecht op van toepassing.

1 systeem
Kredietmodule.nl is uw beveiligde omgeving waarin u uw zakelijke en particuliere aanvragen kunt indienen. Met 1 aanvraagformulier heeft u toegang tot alle samenwerkende kredietverstrekkers. Zowel de status als de mogelijkheden voor consumptief krediet is in een oogopslag te zie zien. Dit geldt ook voor de status van geüploade stukken. Wij hebben ook mogelijkheden voor een HDN koppeling.

Geen productie- en saldo-eisen.
Wij stellen geen eisen aan het aantal contracten dat u via Financium produceert. Zo kunt u uitsluitend gebruik maken van onze diensten wanneer de leenbehoefte bij uw klant speelt.