Goed adviseren zonder administratieve lasten.

Als uw klanten besluiten om te gaan lenen, dan wilt u dat ze dat op een verantwoorde manier doen. Het aanvragen en afhandelen van leningen is echter een tijdrovend proces. Daarom besteden vele tussenpersonen deze taken uit aan Financium: wij dragen zorg voor de administratieve component zodat de tussenpersonen hun klanten persoonlijk en duidelijk kunnen adviseren over een verantwoord krediet. Zo werken we samen aan het beste krediet voor uw klant.

Ons netwerk, uw gemak

Financium is al jarenlang gespecialiseerd in consumptief krediet. Hierdoor beschikken wij over het netwerk, de processen en de systemen om het aanvragen en afhandelen van leningen zeer efficiënt uit te voeren. Inmiddels hebben al honderden tussenpersonen ontdekt hoeveel rendement een samenwerking met Financium oplevert!

De voordelen van samenwerken

  • Snel
  • Eenvoudig
  • Foutloos
  • Oplossingsgericht

Aanstelling is snel geregeld

Een aanstelling bij Financium is snel en eenvoudig geregeld. Na ontvangst van het aanstellingsformulier ontvangt u binnen een uur uw inlogcode en heeft u toegang tot alle samenwerkende aanbieders. Neem contact met ons op en wij zenden u het formulier toe!

Contact

Meer weten?

Wilt u meer weten over onze dienstverlening of vragen over de producten of aanstelling? Wij lichten dit graag in een persoonlijk gesprek toe. Laat uw gegevens op het contactformulier achter en onze accountmanager neemt zo snel mogelijk contact met u op.

Wij vertellen u graag geheel vrijblijvend wat een samenwerking met Financium u op kan leveren!

Bel mij