Ruimere acceptatie voor expats

Lloyds biedt meer mogelijkheden voor expats

Bij Financium begrijpen we dat het voor expats niet altijd even gemakkelijk is om een persoonlijke lening af te sluiten. Vaak worden er strikte voorwaarden gehanteerd, wat het verkrijgen van financiering bemoeilijkt. Maar we hebben goed nieuws! Bij kredietverstrekker Lloyds hebben ze soepelere acceptatievoorwaarden, speciaal om expats te helpen om wel een persoonlijke lening af te kunnen sluiten.

Type verblijfsdocumenten

Bij Lloyds kun je een lening afsluiten met verschillende verblijfsdocumenten. Hieronder vind je een overzicht van de geaccepteerde documenten:

  • Verblijfsvergunning Type II: Dit is een verblijfsvergunning voor onbepaalde tijd regulier.
  • Verblijfsvergunning Type IV: Dit is een verblijfsvergunning voor onbepaalde tijd asiel.
  • Verblijfsvergunning Type V -EU: Dit is een verblijfsvergunning voor langdurig ingezetenen.
  • Verblijfsvergunning type EU/EER verblijfskaart voor gemeenschapsonderdanen: Dit geldt voor personen die geen nationaliteit hebben van een lidstaat van de Europese Unie.
  • Verblijfsvergunning Type I: Dit is een verblijfsvergunning voor bepaalde tijd regulier.

Verschil met andere geldverstrekkers

Wat maakt het acceptatiebeleid van Lloyds anders dan dat van andere kredietverstrekkers? We hebben een aantal belangrijke verschillen die het voor expats gemakkelijker maken om een lening bij ons af te sluiten:

  • Het maakt niet uit of de klant in een koop- of huurwoning woont
  • Heeft je klant nog geen 36 maanden ervaring hebt met het Bureau Krediet Registratie (BKR), dan is het niet nodig om een Nederlandse partner te hebben.
  • Je hoeft geen looptijd te kiezen die binnen de geldigheidsduur van je verblijfsdocument valt.

Dus, als jouw expat klant op zoek is naar een lening, neem dan vandaag nog contact met ons op. Wij zorgen ervoor dat je de financiële ondersteuning krijgt die je nodig hebt, zelfs als expat met specifieke verblijfsdocumenten.

Voorbespreken of even sparren over een dossier

Maak gebruik van de expertise van onze kredietspecialisten. Zij gaan graag met jou in gesprek over de haalbaarheid van het dossier van jouw klant. We zijn bereikbaar op werkdagen tussen 9 en 17 uur op:

088 – 828 22 88