Ontdek de Qander Senioren Persoonlijke Lening

Leenmogelijkheden voor senioren

Het is geen geheim dat we als samenleving steeds ouder worden. Met het stijgen van de leeftijd neemt ook de behoefte aan financiële middelen toe, bijvoorbeeld om grote uitgaven te kunnen doen of om onvoorziene kosten op te vangen. Om aan deze groeiende vraag te voldoen, is er door Qander een nieuw product ontwikkeld: de Persoonlijke lening voor Senioren.

Per 19 april 2023 voegen wij de Qander Senioren Persoonlijke lening toe aan ons assortment. Hiermee bieden wij kredietmogelijkheden aan klanten van 70 tot en met 80 jaar met een koopwoning.

Voordelen

De Persoonlijke lening voor Senioren biedt jouw klant verschillende voordelen:

  • Lenen mogelijk € 5.000 tot maximaal € 50.000 tegen een vaste rente en een vast maandbedrag
  • Looptijd mogelijk van 24 tot en met 120 maanden
  • Geheel of gedeeltelijk boetevrij aflossen mogelijjk

Acceptatievoorwaarden

Er zijn wel enkele specifieke acceptatievoorwaarden voor de Persoonlijke lening voor Senioren. De lening moet worden afgelost vóór het bereiken van 85 jaar (hoofdaanvrager), en de aanvrager moet in het bezit zijn van een koopwoning.

Vanaf 19 april beschikbaar via Financium

Vanaf 19 april 2023 is de lening aan te vragen via Financium. Als uw klant tussen de 70 en 80 jaar oud is en een koopwoning heeft, kan hij of zij in aanmerking komen voor de Persoonlijke lening voor Senioren. De lening kan worden gebruikt voor diverse doeleinden, zoals het verbouwen van een woning of het aanschaffen van een nieuwe auto.

Voorbespreken of even sparren over een dossier

Maak gebruik van de expertise van onze kredietspecialisten. Zij gaan graag met jou in gesprek over de haalbaarheid van het dossier van jouw klant. We zijn bereikbaar op werkdagen tussen 9 en 17 uur op:

088 – 828 22 88