Langere looptijden mogelijk bij BNP Paribas

Persoonlijke lening van BNP Paribas nu maximaal 180 maanden

BNP Paribas heeft recentelijk de maximale looptijd van hun persoonlijke leningen te verlengen, waardoor deze nu een uitstekend alternatief zijn voor een hypotheek in specifieke gevallen. Deze verandering biedt nieuwe mogelijkheden voor klanten die willen lenen voor een verbouwing van hun woning of voor verduurzamingsprojecten. Want het is nu mogelijk om bij BNP Paribas een looptijd te kiezen tot maximaal 180 maanden. Voor andere leendoelen geldt een maximale looptijd van 144 maanden.

De maximale looptijd van een persoonlijke lening van BNP Paribas is nu afhankelijk van zowel het leenbedrag als het doel waarvoor de lening wordt afgesloten. Dit betekent dat klanten meer tijd hebben om hun leningen terug te betalen en daardoor flexibeler kunnen zijn in het realiseren van hun plannen. In de onderstaande tabel vind je de maximale looptijd per leendoel en leenbedrag terug:

Looptijd per leendoel en leenbedrag

LeendoelMaximale looptijd
€10.000 t/m €19.999
Maximale looptijd
€20.000 t/m €75.000
Aanschaf 2e woning144 mnd180 mnd
Recreatiewoning144 mnd180 mnd
Woningverbetering144 mnd180 mnd
Verduurzaming144 mnd180 mnd
Boot144 mnd180 mnd
Camper144 mnd144 mnd
Caravan144 mnd144 mnd

Let op! Deze maximale looptijden zijn uitsluitend mogelijk wanneer de lening volledig aan het betreffende leendoel wordt besteedt. Het is dan niet mogelijk om bestaande leningen er mee over te sluiten. Daarnaast dit de klant een offerte of opdrachtbevestiging aan te tonen waar zowel klant als leverancier op staan vermeld.

We zijn ervan overtuigd dat de verlengde looptijd van de persoonlijke lening van BNP Paribas een waardevolle toevoeging is aan jullie adviesmogelijkheden. Neem gerust contact met ons op als je meer informatie wilt of als je hulp nodig hebt bij het afsluiten van een persoonlijke lening voor jouw klanten.

Voorbespreken of even sparren over een dossier

Maak gebruik van de expertise van onze kredietspecialisten. Zij gaan graag met jou in gesprek over de haalbaarheid van het dossier van jouw klant. We zijn bereikbaar op werkdagen tussen 9 en 17 uur op:

088 – 828 22 88