Haal meer uit je klantcontact met de consumptief krediet training

Training Consumptief Krediet voor financieel adviseurs

Wil jij als financieel adviseur je kennis en vaardigheden op het gebied van consumptief krediet versterken? Wij begrijpen dat dit niet altijd de kernfocus is van adviseurs, waardoor het onderwerp soms onzekerheid met zich meebrengt of zelfs wordt vermeden. Daarom zijn wij van plan om een speciale training aan te bieden die jou voorziet van alle benodigde informatie.

Onze training richt zich op essentiële acceptatieregels, verschillende producten en hun kenmerken, en hoe je consumptief krediet effectief kunt integreren in je klantcontact. Of je nu meer wilt weten over de basisprincipes of je kennis wilt verdiepen, deze training is geschikt voor adviseurs van elk niveau.

De training wordt online aangeboden, waardoor je kunt deelnemen vanaf elke locatie die jou het beste uitkomt. Als jij geïnteresseerd bent in het bijwonen van deze training, laat dan hieronder je gegevens achter. We zullen je als eerste informeren zodra de eerstvolgende sessie gepland staat.

Investeer in jezelf en verbreed je expertise op het gebied van consumptief krediet. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen tijdens onze training!

Laat je gegevens achter

Voordelen van de training

Wanneer je je verder verdiept in consumptief levert dit je de volgende voordelen op:

  • Adviseren op een breder vlak
  • Meer inkomsten genereren
  • Hogere productdichtheid waardoor meer binding