Maak kennis met onze service: Neem een aanstelling 3 maanden op proef!

Ontdek de voordelen van Financium voor jouw kantoor

Bij Financium vinden we het belangrijk dat onze aangesloten adviseurs snel, eenvoudig en goed geholpen worden. Zij hebben toegang tot ons platform ‘de Kredietmodule’ waar op een gemakkelijke manier offertes kunnen worden aangevraagd en vergeleken, documenten kunnen worden geüpload en waar gebruik gemaakt kan worden van handige rekentools. Bovendien staan onze kredietspecialisten altijd met raad en daad klaar om te helpen en te sparren over dossiers. Verder zijn de lijnen kort en communiceren wij helder of de mogelijkheden.

 

De voordelen van onze dienstverlening

Een steeds groter wordende groep adviseurs is zeer tevreden met onze diensten. Door de kwaliteit van onze dienstverlening kunnen zij snel offertes presenteren, gaat de afhandeling van dossiers in hoog tempo en weten onze collega’s een bovengemiddeld aantal posten te draaien. Bovendien denken wij graag met onze adviseurs mee.

 

Neem een aanstelling 3 maanden op proef

Heeft jouw kantoor nog geen aanstelling bij Financium en ben je benieuwd naar onze dienstverlening? Dan hebben wij iets leuks voor je! Maak gedurende 3 maanden gebruik van ons platform om te proeven van onze dienstverlening. Na deze 3 maanden maken we de balans op:

  • Ben je tevreden? Dan houden we jouw aanstelling kosteloos in stand en kun jij gebruik blijven maken van onze diensten. Als welkomstcadeau, ontvang je een cadeaubon t.w.v. €100,-.
  • Ben je niet tevreden? We horen graag van jou wat de reden is. Zo kunnen we weer leren en verbeteren. Als dank voor jouw waardevolle feedback ontvang je van ons een cadeaubon t.w.v. €50,-.

 

Interesse in onze aanpak?

Wil je meer weten over onze aanpak? Laat het ons dan weten! We komen graag bij jou langs om onder het genot van een kop koffie te vertellen over onze dienstverlening en onze aanpak. Natuurlijk nemen we iets lekkers mee voor bij de koffie. Bel ons op 088 – 828 22 88 (werkdagen van 9 tot 17 uur) of klik op ‘Bel mij terug’. Wij bellen dan jou!

Bel mij terug

Word vandaag nog aangesloten

Waar wacht je nog op? Krijg vandaag nog toegang tot ons platform Vul snel het aanstellingsformulier in en ontdek hoe we je kunnen helpen jouw doelen te bereiken. Of je nu een ervaren adviseur bent of een nieuwkomer in de branche, met ons platform sta je er nooit alleen voor.

Aanstellingsformulier

Voordelen voor jou als tussenpersoon

Hoog hitratio

Het aanbod van geldverstrekkers in combinatie van de kennis, ervaring en overtuigingskracht van onze kredietspecialisten heeft tot gevolg dat een aanzienlijk deel van jouw aanvragen tot een contract leidt.

Snel & eenvoudig

Het aanvragen van een offerte is een fluitje van een cent. Wij zorgen ervoor dat jij binnen 1 uur de offertes voor jouw klant kunt bekijken.

Oplossingsgericht
Wil je sparren over een dossier? Of een post even voorbespreken? Onze kredietspecialisten staan voor je klaar en denken met jou mee.

Doorlopende inkomsten

Bouw je eigen kredietportefeuille op en ontvang elke maand provisie over het uitstaande saldo van jouw portefeuille.