Krijg toegang tot alle aanbieders

Verhoog je verkoopkansen en behoud je portefeuille met Financium!

Met Interbank die gestopt is met het verstrekken van leningen, ben jij mogelijk op zoek naar een alternatief. Wij bieden de oplossing! Word deel van de groeiende club van adviseurs met een aanstelling bij Financium.

 

Doe ook mee!

Gratis en zonder productievereisten, ontvang je elke maand een doorlopende provisie op jouw afgesloten leningen. Met toegang tot onze Kredietmodule, kun je eenvoudig en snel offertes maken bij alle aanbieders. En je opgebouwde portefeuille bij Interbank? Die neem je gewoon mee. Wij beheren het en jij behoudt het klanten- en portefeuillerecht.

 

Interesse?

Vraag direct je aanstelling aan of neem contact op voor een vrijblijvend gesprek met één van onze accountmanagers. Je bereikt ons op 088-828 22 88 (werkdagen van 9 tot 17 uur).

Aanstellingsformulier

Regel nu je kosteloze aanstelling

Ook het regelen van jouw aanstelling bij Financium is eenvoudig. Vul het aanstellingsformulier in en wij zorgen ervoor dat je spoedig aan de slag kunt.

Aanstellingsformulier

 

Voordelen voor jou als tussenpersoon

Hoog hitratio

Het aanbod van geldverstrekkers in combinatie van de kennis, ervaring en overtuigingskracht van onze kredietspecialisten heeft tot gevolg dat een aanzienlijk deel van jouw aanvragen tot een contract leidt.

Snel & eenvoudig

Het aanvragen van een offerte is een fluitje van een cent. Wij zorgen ervoor dat jij binnen 1 uur de offertes voor jouw klant kunt bekijken.

Oplossingsgericht
Wil je sparren over een dossier? Of een post even voorbespreken? Onze kredietspecialisten staan voor je klaar en denken met jou mee.

Geen productie- en saldo-eisen.
Wij stellen geen eisen aan het aantal contracten dat je via Financium produceert. Zo kun je uitsluitend gebruik maken van onze diensten wanneer de leenbehoefte bij jouw klant speelt.